SDE Computing

WELKOM

SDE Computing levert automatiserings oplossingen aan het MKB uit de Achterhoek en omgeving

Flexibel en efficient

Dat is wat we willen zijn, Flexibel en efficient waarmee we u helpen uw probleem op te lossen en u zich kunt concentreren op uw probleem. Als geen ander begrijpen we de mentaliteit van de streek, we komen hier immers zelf ook vandaan ! Geen dure consultants in nette pakken maar een 'doe maar gewoon' mentaliteit.

Indien u een probleem heeft komen onze mensen bij u langs en kijken wat er precies aan de hand is. Voordat we aan het werk gaan vertellen we u precies wat we gaan doen en hoeveel het u gaat kosten, dus geen nare verrassingen achteraf!

Waarom SDE Computing uw partner wil zijn

Wij weten dat u zich wilt concentreren op uw zaak, helaas is het echter vaak zo dat automatiseringsproblemen u daar bij afremmen. Wij lossen die problemen voor u op waardoor u zich kunt focussen op datgeen wat u het beste doet, namelijk uw zaak runnen.

Wij helpen ook de particulier

Menig particulier heeft te maken met vastgelopen computers als gevolg van schadelijke software die zich heeft geïnstalleerd op uw systeem. Weliswaar kan veel van deze schadelijke software worden verwijderd door anti-virus software, deze software is niet in staat een pc te beoordelen op zijn werking en daar waar nodig te tunen. Naast het grondig opschonen van uw computer zijn wij door onze kennis van het Windows operating systeem in staat uw computer te tunen waardoor deze aanzienlijk beter draait

'Mijn computer was niet vooruit te branden en als ik wilde internetten sprongen er om de haverklap allerlei vensters open. Er viel praktisch niet mee te werken, maar SDE computing heeft mijn computer in één uurtje compleet schoongemaakt en afgestemd waardoor deze beter draait dan ooit tevoren. Ik stond notabene op het punt een nieuwe te kopen omdat mijn oude te traag werd.'

Inderdaad, veel hardware leveranciers willen u doen geloven dat een computer na een paar jaar aan vervanging nodig is. Voor de zware gebruiker mag dit waar zijn, voor de doorsnee gebruiker absoluut niet. Indien u regelmatig uw PC laat tunen door SDE Computing draait deze weer als een zonnetje en kunt u weer tijden vooruit.

SDE Computing

Kwaliteit door eenvoud

e:sdecomputing@gmail.com

Laws about this site:The More the number of laws you claim to have, the more the number of laws you are going to miss.